ACN das grosse Business und Ihre grosse Lebenschanse

vodafone | swisscom | Orange | Sunrise

ose më shumë

A C N - International


Keni menduar ndonjiherë të bëheni menagjer (drejtor) në vodafone, swisscom, Orange apo Sunrise!?! — Ju lumtë! — nëse është e vërtetë.
ACN International i lë të gjitha këto kompani telekomunikacioni nën hije.

Vizitoni seminarin informativ falas:

Si mund të bëhem menagjer në ACN

Shfrytëzo shansin tënd! Kliko dhe printo kuponin për seminar. .....

Treuhand- und Buchhaltungsdienste in Bern | BE - Treuhand und Buchhaltung

Treuhand & Buchhaltung

Shërbime me qualitet zviceran

Ne kujdesemi, që biznesi i Juaj të jetë i suksesshëm

Kliko tani!
Steuerberatung | 100 Steuertipps | Steuernsparen

Deklarimi i Tatimit — shpejt, lehtë dhe lirë


Deklaroni tatimin tuaj në mënyrë profesionale!


Ne i njohim të gjitha risitë dhe ndryshimet ligjore.


..... ne flasim gjuhën tuaj, lajmërohuni tani .....

Sigurim për mysafirët tuaj

Gäste- und Turistenversicherung mit Preisgarantie

. . . me çmim të garantuar!


Nëse ju na paraqitni një ofertë të një sigurimi më të lirë, ne ulim çmimin e sigurimit dhe në çdo kohë Ju garantojmë çmimin më të lirë në Zvicër.

..... siguroni tani mysafirët Tuaj! .....

Heilungskosten Besucherversicherung


Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.

• • • Online Sofortpolice • • •

  Werdende Mutter mit dem Kind | Vorgeburtliche Anmeldung - unentbehrlich

Sigurimi i fëmiut para lindjes — patjetër!


Prej 10 foshnjeve, vetëm 9 lindin të shëndosha.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

           Siguroni tani foshnjën tuaj!

Treuhand- und Versicherungscenter | buchhaltungen-schweiz.ch

Kontabilitet dhe Administrim


Shërbime profesionale që nga themelimi i firmave.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

Ne kujdesemi, që ju të keni sukses.

Arztberichte

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Webseiten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Albanische Volkstanzseminare 'VICIANUM'


Seminare të valleve burimore shqipe


Volkstanzseminare an der Adriaküste www.albavolkstanz.ch

Buchung & Reservation:

Tel.:                                
079 583 47 78              

Emaili:
info@albavolkstanz.ch


Blloku reklamues: Shërbime për firma dhe biznese

Kontabilitet dhe administrim | Themelim i bizneseve


Suksesi i biznesit tuaj është qështja jonë parësore

Mirëbesimi i klientelës sonë paraqet thelbin kryesor të punës tonë. Me shërbimet që ofrojmë, me kompetencat profesionale, me përvojën tonë shumëvjeçare në këtë lëmi dhe me stafin profesional ne realizojmë kërkesat tuaja në përpikëri.
..... na vizitoni .....

Volkstanzkurse für Kinder und Erwachsene 'VICIANUM' Bern


Kurse për valle burimore për fëmijë dhe të rritur


Adresa:

Integration für Migranten - Zentrum5

Flurstrasse 26 B       3014 Bern

Tel.:                                
079 583 47 78              

Emaili:
info@albavolkstanz.ch


Blloku reklamues: Shërbime për firma dhe biznese

Kontabilitet dhe administrim | Themelim i bizneseve


Suksesi i biznesit tuaj është qështja jonë parësore

Mirëbesimi i klientelës sonë paraqet thelbin kryesor të punës tonë. Me shërbimet që ofrojmë, me kompetencat profesionale, me përvojën tonë shumëvjeçare në këtë lëmi dhe me stafin profesional ne realizojmë kërkesat tuaja në përpikëri.
..... na vizitoni .....

Musikband Vicianum bei Albavolkstanz | http://albavolkstanz.ch/

Musikband 'VICIANUM' Bern


Geburtstagsfeier, Hochzeitsfeste, Balkanmusik

Adresse:
Zentrum 5, Flurstrasse 26 B,  3014 Bern
Tel.:  079 583 47 78
E-mail: info@albavolkstanz.ch

     | DE | AL |

1994 - 2020 njëzet e gjashtë vite VICIANUM në Bern


Në festa private apo në festime publike të komunave, kantoneve dhe federates shoqëria VICIANUM paraqitet gjithnjë me entuziazëm dhe profesionalitet.

Musikband Vicianum aus Bern - Volkstanzunterricht und Seminare


Shkolla e vallëzimit burimor shqipëtar VICIANUM ekziston që nga viti 1994.

Shkolla e vallëzimit burimor shqipëtar VICIANUM organizon kurse dhe seminare për të rritur dhe fëmijë.

Qëlimi i jonë është që të kultivojmë dhe përhapim kulturën, vallëzimin dhe këndimin burimor shqipëtar. Shih për këte ne organizojmë kurse e seminare të ndryshme..

Koreografi, z. Ramiz Cizmoli, ka studjuar qysh në vitet e 70-ta në Kroaci dhe ka mbaruar për mësues dhe punëtorë i shkencës për vallëzime burimore. Që nga ajo kohë z. Cizmoli punon nëpër shoqata kulturore duke ligjëruar e organizuar seminare nëpër evropë dhe kurse e konzerte nga më të ndryshmet në nivele regjionale, nacionale e ndërkombëtare.

Werbung


  Schnelle Übersetzungen

Offertenanfrage
Auftrag

Viber & WhatsApp:

079 290 33 28

  Steuererklärung 2019

SOFORT-POLICE Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.SOFORT-POLICE