ACN das grosse Business und Ihre grosse Lebenschanse

vodafone | swisscom | Orange | Sunrise

ose më shumë

A C N - International


Keni menduar ndonjiherë të bëheni menagjer (drejtor) në vodafone, swisscom, Orange apo Sunrise!?! — Ju lumtë! — nëse është e vërtetë.
ACN International i lë të gjitha këto kompani telekomunikacioni nën hije.

Vizitoni seminarin informativ falas:

Si mund të bëhem menagjer në ACN

Shfrytëzo shansin tënd! Kliko dhe printo kuponin për seminar. .....

Treuhand- und Buchhaltungsdienste in Bern | BE - Treuhand und Buchhaltung

Treuhand & Buchhaltung

Shërbime me qualitet zviceran

Ne kujdesemi, që biznesi i Juaj të jetë i suksesshëm

Kliko tani!
Steuerberatung | 100 Steuertipps | Steuernsparen

Deklarimi i Tatimit — shpejt, lehtë dhe lirë


Deklaroni tatimin tuaj në mënyrë profesionale!


Ne i njohim të gjitha risitë dhe ndryshimet ligjore.


..... ne flasim gjuhën tuaj, lajmërohuni tani .....

Sigurim për mysafirët tuaj

Gäste- und Turistenversicherung mit Preisgarantie

. . . me çmim të garantuar!


Nëse ju na paraqitni një ofertë të një sigurimi më të lirë, ne ulim çmimin e sigurimit dhe në çdo kohë Ju garantojmë çmimin më të lirë në Zvicër.

..... siguroni tani mysafirët Tuaj! .....

Heilungskosten Besucherversicherung


Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.

• • • Online Sofortpolice • • •

  Werdende Mutter mit dem Kind | Vorgeburtliche Anmeldung - unentbehrlich

Sigurimi i fëmiut para lindjes — patjetër!


Prej 10 foshnjeve, vetëm 9 lindin të shëndosha.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

           Siguroni tani foshnjën tuaj!

Treuhand- und Versicherungscenter | buchhaltungen-schweiz.ch

Kontabilitet dhe Administrim


Shërbime profesionale që nga themelimi i firmave.
                 . . . . . Lajmërohuni tani! . . . . .

Ne kujdesemi, që ju të keni sukses.

Arztberichte

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Webseiten

Fr. 200.— Grundgebühr

ab 16. Zeile zuzüglich
Fr. 3.— bis Fr. 4.—
Lieferfrist 48 Std.
> als 48 Std. + Fr. 50.—

Shkolla për vallëzime burimore 'VICIANUM'


Pranojmë vallëtarë të rinjë për koncerte dhe ahengje


Werden Sie Neumitglieder für Volkstänze an Konzerten www.albavolkstanz.ch

Rezervoni dhe regjistrohuni:

Provat mbahen çdo të ejte prej
orës 17:00 deri ora 19:00
në Zentrum 5, Flurstrasse 26 b, 3014 Bern

Tel.:                                
079 583 47 78              

Emaili:
info@albavolkstanz.ch


Shkolla e vallëzimit burimor shqipëtarë 'VICIANUM' Bern


Kurse për valle burimore për fëmijë dhe të rritur


Adresa:

Integration für Migranten - Zentrum5

Flurstrasse 26 B       3014 Bern

Tel.:                                
079 583 47 78              

Emaili:
info@albavolkstanz.ch

Musikband Vicianum bei Albavolkstanz | http://albavolkstanz.ch/

Orkestri 'VICIANUM' Bern


Festa ditëlindjesh, dasma, muzikë të ballkanit

Adresa:
Zentrum 5, Flurstrasse 26 B,  3014 Bern
Tel.:  079 583 47 78
E-mail: info@albavolkstanz.ch

     | DE | AL |

Faqja kryesore


Orkestri muzikor
Vicianum

Adresa :
Volkstanzschule 'VICIANUM'
c/o Zentrum 5
Flurstrasse 26 B
3014 Bern

Tel.:    079 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Seminare | Vallzime burimore | Orkestri muzikor


Pranim i vallëtarëve
të rinjë pë koncerte

Rogova Tanz - www.albavolkstanz.ch

Provat mbahen çdo të ejte prej

orës 17:00 deri ora 19:00 në

Zentrum 5, Flurstrasse 26 b, 3014 Bern


Tel.:      +41 (0) 79 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Kurse
Vallzime burimore

Volkstantz vor dem Bundeshaus www.albavolkstanz.ch

Shkolla e vallzimit burimor:
Kurse të vallzimit dhe këndimit burimor shqipëtar, si vallëzime dasmash e ahengjesh .
(çdo të enjte prej orës 18:00)

Tel.:      +41 (0) 79 583 47 78
info@albavolkstanz.ch

Werbung


  Schnelle Übersetzungen

Offertenanfrage
Auftrag

Viber & WhatsApp:

079 290 33 28

  Steuererklärung 2021

SOFORT-POLICE Sofort Reiseversicherungs Police für Ihre Gäste aus dem Ausland.SOFORT-POLICE